Fjällbyn 57

Nyligen färdigställd stuga (2022) som ligger ett stenkast från Långfjällets naturreservat. Huset håller hög standard och har en fantastisk utsikt. Laddare till elbil. 6 sovrum, storstuga med köksavdelning samt allrum med TV på övervåningen. Två badrum med dusch i båda samt 1 toalett. Ett perfekt boende för 1-3

Fjällbyn 46

Stugan 2 badrum med dusch i bägge. Bastu, spabad, elbilsladdare, torkskåp, tvätt & torktumlare. 3 sovrum (2+2+3) samt ett loft med bäddsoffa (2) så totalt 9 bäddar. TV i allrum samt loft.  

Heeds stuga

Mysig timmerstuga med högt läge och nära till skidspår. Fem minuter till spårcentral och Lövåsens egen slalombacke för barnen. Fin utsikt över myren och de norska fjälltopparna i väster. Öppen spis finns, ( ved behöver medtagas). Stugan ligger alldeles nära Lövåsgården.

Fjällbyn 1

Fjällbyn 01

Tre rum och kök med badrum och extra toalett. Högt läge med utsikt mot de Norska fjällen.

Fjällbyn 13

Fjällbyn 13 – lägenhet

Detta är ett prisvärt boende nära spåren och fjället i en separat och trivsam lägenhet i souterrängdelen av ett större hus. För att hyresgästen skall vara ostörd bebos resterande del av huset inte när lägenheten är uthyrd, utom eventuellt i samband med byte. Lägenheten har egen

Fjällbyn 18

Hus uppfört i timmer 2011, som gränsar mot Långfjällets naturreservat. Hög standard. Fantastisk utsikt över Grövelsjödalen och norska fjällen. 5 sovrum varav ett på loft. Allrum med tak i nock och köksavdelning med köksö. Badrum med dusch och toalett. 1 gästtoalett. Stor altan mot sydväst.

Fjällbyn 19

Fjällbyn 19

Ett annorlunda hus som är mycket spännande vad gäller planering och lösningar. Ligger allra högst upp i området.