Fjällbyn 57

Nyligen färdigställd stuga (2022) som ligger ett stenkast från Långfjällets naturreservat. Huset håller hög standard och har en fantastisk utsikt. 6 sovrum, storstuga med köksavdelning samt allrum med TV på övervåningen. Två badrum med dusch i båda samt 1 toalett. Ett perfekt boende för 1-3 familjer!

Fjällbyn 46

Stugan 2 badrum med dusch i bägge. Bastu, spabad, elbilsladdare, torkskåp, tvätt & torktumlare. 3 sovrum (2+2+3) samt ett loft med bäddsoffa (2) så totalt 9 bäddar. TV i allrum samt loft.  

Lövåsvägen 34

Gediget timmerhus som ligger 200 m från trädgräns och fjällstigar. Beläget ovanför Lövåsgårdens Fjällhotell vid Lövåsens Fjällby. 50 m till preparerade spår.  

Fjällbyn 1

Fjällbyn 01

Tre rum och kök med badrum och extra toalett. Högt läge med utsikt mot de Norska fjällen.

Fjällbyn 13

Fjällbyn 13 – lägenhet

Detta är ett prisvärt boende nära spåren och fjället i en separat och trivsam lägenhet i souterrängdelen av ett större hus. För att hyresgästen skall vara ostörd bebos resterande del av huset inte när lägenheten är uthyrd, utom eventuellt i samband med byte. Lägenheten har egen

Fjällbyn 18

Fjällbyn 18

Nyligen färdigställd stuga som gränsar mot Långfjällets naturreservat. Huset, som är uppfört i timmer, håller hög standard och har en fantastisk utsikt. 5 sovrum plus allrum m. köksavd.

Fjällbyn 19

Fjällbyn 19

Ett annorlunda hus som är mycket spännande vad gäller planering och lösningar. Ligger allra högst upp i området.