Fjällbyn 13 – lägenhet

Detta är ett prisvärt boende nära spåren och fjället i en separat och trivsam lägenhet i souterrängdelen av ett större hus.

För att hyresgästen skall vara ostörd bebos resterande del av huset inte när lägenheten är uthyrd, utom eventuellt i samband med byte. Lägenheten har egen ingång, ett sovrum, ett kök/mat/sällskapsrum med dubbelbäddsoffa och utsikt samt ett badrum med dusch och toalett.

Genom fönstren i söder ser man fjällen på norska sidan och utanför dörren har man en egen liten altan i markplanet och en tomt i söderläge.

Här sätter man på sig skidorna och stakar sig till närmsta skidspår. Inte heller så dumt att gå från sovrummet en solig morgon, sätta sig på altanen med kaffekoppen och njuta av utsikten – eller att äta våfflor med hjortronsylt i sällskapsdelen eller på altanen efter en härlig skiddag eller vandring på fjället.

Yta

45 kvadratmeter. Två rum + ett badrum, fördelat på storstuga med kök, matplats och sällskapsdel i öppen planlösning, separat sovrum samt badrum med dusch och toalett.

Bäddar

Fyra, en dubbelsäng och en dubbelbäddsoffa.

Bastu

Nej

Öppen spis

Nej

TV

Ja. 32" widescreen med bl.a. SVT 1,2 Barn/Kunskapskanalen, SVT24, NRK2, NO-TV2

DVD

Ja

Micro

Ja

Ugn

Ja

Diskmaskin

Nej

Torkskåp

Nej

Motorvärmaruttag

Ja

Djur tillåtna

Ja

Rökning tillåtet

Nej

Övrigt